Gummimåtter

Når dine medarbejdere skal have esktra
god komfort, er en gummimåtte det rette valg

Gummimåtter

Vores skridsikre gummimåtter, også kendt som komfortmåtter, er til både uden- og indendørs brug. Gummimåtten har mange forskellige anvendelsesmuligheder lige fra brug i vådrumsområder til udendørs gummimåtte.

Den er oprindeligt fremstillet som skridsikker måtte til glatte gulve i våde områder, heriblandt professionelle køkkener, hvor den også giver aflastning til brugeren, der står meget det samme sted.

Gummimåtten kan vaskes i industriopvaskemaskine og er derfor nem at håndtere i køkkener. Den er også yderst effektiv i andre vådområder, hvor faldrisikoen er høj og formindskes ved en brug af en skridsikker måtte.

Når gummimåtten anvendes som udendørsmåtte, tager den effektivt det grove snavs. Den har hverken skarpe hjørner eller er glat. Den kan bl.a. være erstatning for diverse stålriste, da den er let at fjerne, ryste og feje.

gummimåtte produkt

Hvis du er på udkig efter enten en aflastningsmåtte eller en komfortmåtte er vores bedste råd at tage en snak med os jeres behov, så vi bedst kan løse jeres udfordringer.

Aflastningsmåtterne bliver typisk brugt for at aflatste medarbejdere ved længerevarende stående arbejde.

Komfortmåtten er oplagt som skridsikker gummimåtte i våde områder, men kan også bruges som aflastningsmåtte og er egnet til både indendørs- og udendørs brug.

Hvordan foregår det, når jeg køber en skridsikker gummimåtte?

Vi vejleder jer i, hvor mange gummimåtter I skal bruge i virksomheden og i hvilke størrelser.

Det kan ofte være en god ide at supplere de skridsikre måtter med Micromix Plus, som opsamler mere smuds.

Når antal og størrelse er på plads, aftaler vi, hvor ofte gummimåtterne skal skiftes. Vi laver en gennemgang og en placeringsoversigt, så vi kan skifte de skridsikre måtter og eventuelle andre måtter hos jer uden jeres hjælp.

gummimåtte

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.