header måtteskift

Vores virksomhed

Vi går ekstra langt for at sikre os, at du som kunde får succes med vores måtter

Vores vision er at blive Danmarks foretrukne måtteleverandør. Det bliver vi ved at levere simple, gennemsigtige løsninger med produkter i en høj kvalitet med det højeste serviceniveau. Måtteskift er en ung virksomhed med kompetencer fra 20 år i både vaskeri-, service- og recyclingindustrien. 

Fremtiden byder på deleøkonomi. Gennem Måtteskift deles vi om måtter, som kan bruges igen og igen med lang levetid. Måtterne er produceret af genbrugte tekstiler, som blandt andet stammer fra opsamlede fiskenet.

 

Service

Hos Måtteskift er vores servicechauffører kernen i forretningen. Vi leverer og servicerer landet over med et smil og skifter alle måtter – selv dem i de fjerneste kroge.

Vi har en klar målsætning om at levere den bedste service hver eneste dag. Det er med til at skabe loyale kunder, som anbefaler os, så vi kan hjælpe endnu flere med måtteskift.

Vi leverer landsdækkende skift af måtter i Danmark og har kunder i hele landet. Vi imødekommer dig som kunde med blandt andet tilpassede specialmåtter og logomåtter skræddersyet til din virksomheds behov.

Vores produktsortiment følger med vores kunders efterspørgsel, fordi vi altid leder efter nye måder at gøre dit liv lettere og mere problemfrit på.

service måtteskift

Ansvarlighed

Hos Måtteskift er ansvarlighed ikke et modefænomen, men en bærende del af vores DNA. Vores virksomhed er bygget op om og med ansvarlighed. Det er grundlæggende hos os, at brug-og-smid-væk-kulturen skader vores klode.

Derfor er vores måtter produceret af genvundet nylongarn kaldet Econyl. Tekstilerne i måtterne består af 100 % upcyclet nylonaffald blandt andet fra gammelt plastikaffald, gulvtæpper og fiskenet opsamlet fra verdenshavene.

Men ansvarlighed rækker for os langt ud over upcycling og miljø, det handler i den grad også om ansvarlighed over for vores medmennesker og vores unge mennesker. Derfor stiller vi os til rådighed for kommunens svagere borgere og tilbyder fast job i det omfang, det er muligt.

Samtidig bruger vi meget energi på at stå til rådighed for uddannelsesinstitutioner, som gerne vil lære mere om grønt iværksætteri. Vi har blandt andet har nogle gode forløb og projekter med Greve Gymnasium og Syddansk Universitet.

Læs mere om vores ansvarlige virksomhedsdrift her.

Fra fiskenet og affald til smudsmåtter

De hårdeste miljøproblemer er ofte dem, der ikke kan ses. En af dem er forladte fiskenet. De driver rundt i verdenshavene og resulterer i utilsigtet fangst af delfiner, skildpadder og andre havdyr, som kan dø i nettene.

Måtteskift er gennem samarbejder med til at opsamle og genbruge de gamle fiskenet, som laves om til måtter. 

Det foregår ved, at brugte nylonmaterialer som fiskenet, gamle gulvtæpper og andet nylonaffald indsamles og forædles til råmaterialet caprolactam. Herefter ekstruderes det til dannelse af nye nylon-6-garn. Det udgør 100% af tekstilet i vores måtter. Læs mere om Econyl her.

På den måde er Måtteskift med til at reducere mængderne af affald der sendes til forbrænding eller bortskaffes i havene. Vi bidrager aktivt til den cirkulære fremtid, vi alle bevæger os mod.

måtteskift1

Teamet hos Måtteskift

Henrik Måtteskift

Henrik Noell

Direktør og kundeansvarlig

25 70 21 00
[email protected]

Millie Måtteskift

Millie Noell

Mia Måtteskift

Mia

Christian Måtteskift

Christian

Servicechauffør

T. 72 19 21 23
E. [email protected]

Oliver

Servicechauffør

T. 72 19 21 23
E. [email protected]

Annika Måtteskift

Annika

Måtteskift

Wojciech

Anders

Servicechauffør

T. 72 19 21 23
E. [email protected]

Mikael måtteskift

Michael

Produktion – Måttevaskeri

T. 72 19 21 23
E. [email protected]

måtteskift

Peter

Servicechauffør

T. 72 19 21 23
E. [email protected]

måtteskift

Emil

Servicechauffør

T. 72 19 21 23
E. [email protected]

Få en uforpligtende gennemgang af dit måttebehov

Udfyld felterne, så ringer vi dig op med glæde og gennemgår din virksomhedsbehov for smudsmåtter og skift.

Samtalen er uforpligtende, og alle vores efterfølgende aftaler er uden binding.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.