Måtter med logo

Vores logomåtter er en oplagt mulighed for virksomheden at brande sig på

Dørmåtte med tekst og logo

Med vores dørmåtter med tekst printet i HD kan du brande din virksomhed, samtidig med at du hindrer snavs i at slide dine gulve ned. Folk danner sig det første visuelle indtryk af din virksomhed eller forretning i indgangen, derfor er det her en oplagt brandingmulighed med måtter med logo.  Logomåtten er som micromixmåtten også en smudsmåtte, der egner sig godt til alle typer snavs.

Dørmåtterne printes i HD-kvalitet og specialdesignes til dine behov. Teksten eller billedet kan kommunikerer præcis det, du ønsker. Det kan fx være virksomhedens værdier eller guidende beskeder til receptionen, i værkstedet eller lignende.

Dørmåtter med tekst kan også bruge til at kommunikere sikkerhed f.eks. påbud om sikkerhedsudstyr, hygiejne eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vi bidrager naturligvis gerne med ideer og designforslag til dine næste måtter med logo.

dørmåtte med tekst produktbillede

Hvilken måtte bør jeg vælge?

Vores dørmåtter med tekst er det oplagte valg, hvis du vil profilere virksomheden, samtidig med du holder skidtet for døren. 

Måtter med logo er også oplagt til internt brug, både som branding, men også oplysende med påbud og fare. Hvis du har mange gæster i indgangen, anbefaler vi, at du supplerer en logomåtte med Micromix Plus-måtterne.

Vores dørmåtter med tekst kommer i otte standardstørrelser: 

85 x 85 cm
85 x 120 cm
85 x 150 cm
85 x 300 cm
115 x 180 cm
115 x 200 cm
115 x 300 cm
150 x 250 cm

Hvordan foregår det, når jeg køber en dørmåtte med tekst?

Vi vejleder jer i, hvor mange dørmåtter med tekst I skal bruge i virksomheden og i hvilke størrelser. Vi hjælper også gerne med inspiration til design.

Det kan ofte være en god ide at supplere logomåtterne med Micromix Plus, da de opsamler mere smuds.

Læs mere om Micromix Plus-måtterne her eller find en samlet oversigt over vores produkter her.

Når design af jeres logomåtter og antallet er på plads, aftaler vi sammen, hvor ofte måtterne skal vaskes. Vi laver en gennemgang og en placeringsoversigt, så vi kan vaske dørmåtter med tekst hos jer uden jeres hjælp.

kiro dørmåtte med tekst
dørmåtte med tekst 2

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.