Logomåtter - Branding, budskab og renere gulve

Indgangen er der, hvor førstehåndsindtrykket skabes. Her hvor folk skaber det første visuelle indtryk af lige netop din virksomhed eller forretning. HD Logo måtter specialdesignes, så de passer fuldstændig til dine ønsker, og kan kommunikere lige nøjagtig de budskaber, du ønsker at videregive. Hvad enten det er virksomhedens brand, værdier eller guidende måtter til receptionen, værkstedet etc.

HD Logo kan også bruges til at kommunikere sikkerhed f.eks. påbud om sikkerhedsudstyr, hygiejne eller noget helt andet. Her er det kun fantasien, der sætter grænserne. Vi bidrager selvfølgelig gerne med ideer og designs.

Hos Måtteskift.com skal du ikke binde dig til en lang kontrakt for at få logomåtter. Måtterne vil altid være dine, så hvis du stopper som kunde med faste måtteskift – så er måtterne selvfølgelig jeres – andet giver jo ikke miljøvenlig mening.

Vi laver sammen med jer et grafisk design og layout på jeres nye HD Logo måtte. Dette tilpasser vi selvfølgelig indtil I er tilfredse og måtterne kan produceres og leveres.

Tidligere
Næste
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.