Smudsmåtter

Vi går ekstra langt for at sikre os, at vores kunder får succes med vores gulvmåtter.

Gulvmåtter

Vores Micromix-gulvmåtter er den ultimative skomåtte. Den er effektiv til alle typer snavs og skåner dine gulve. Med denne premium gulvmåtte har du den ultimative smuds- og væskestopper til at skåne dine gulve, minimere rengøringen og forbedre indeklimaet.

Denne måtte skaber nye højder inden for miljørigtige tekstiler kombineret med høj effektivitet og minimal belastning for miljøet i produktion. Skomåtten er skabt udelukkede af genbrugt plastik fra bl.a. gamle fiskenet opsamlet fra verdenshavene.

Recycled Econyl nylon i kombination med tekstilens konstruktion gør, at Micromix Plus gulvmåtten performer overlegent i forhold til de eksisterende gulvmåtter på markedet. Ved at opsamle og rumme væsentlig mere både vådt og tørt snavs, samtidig med den tørrer markant hurtigere end andre materialetyper, er denne gulvmåtte altid klar til at arbejde for dig.

Med Micromix Plus kombinerer du effektivitet og ansvarlighed, samtidig med et tidløst design, der får æstetikken til at gå op i en højere enhed.

Du kan læse mere om produktionen og Econyl her.

micromix smudsmåtte

Vores Micromix Plus-gulvmåtte er god til det grove skidt. Den lægges typisk steder med meget trafik og fanger ca. 80 % af skidtet udefra. Denne skomåtte er også oplagt internt fx ved overgange fra beskidte områder til rene områder. 

Det kan være fra en produktion og ind på kontoret eller fra lager til kontor. 

Jo større måtte, jo mere skidt kan den rumme. Man skal altid kigge på, hvor mange skridt man kan nå at gå på måtten, inden man rammer gulvet. Det kan være en fordel at vælge store måtter, hvor der er meget trafik. Hvis virksomheden har besøgende med hjul, er det afgørende, at hjulene kan nå hele vejen rundt på måtten for at være tørre og rene, inden de rammer gulvet. Vi har fem standardstørrelser smudsmåtter: 

85 x 85 cm
85 x 150 cm
85 x 300 cm
115 x 200 cm
150 x 250 cm
 

Hvis du vil profilere din virksomhed, så bør du se nærmere på vores logomåtter

Hvor mange skift af gulvmåtter skal man have?

Vores gulvmåtter kan rumme op til sin egen vægt i skidt, som svarer til ca 10 kg. Jo større måtte du vælger, jo mere skidt kan den indeholde.  

Gulvåtter fremstillet af åben nylonluv har den fordel, at den tørrer hurtigere i vådt føre, hvor de traditionelle måtter i bomuld er længere om at tørre. Dette betyder, at måtten langt hurtigere er klar til at absorbere mere væske. Dette kan også reducere behovet for antal skift i de våde måneder.

Antal skiftfrekvenser pr. år. for måtteskift

En måtte der er fuld, absorberer ikke mere og kaldes for mættet. Dette ses ved megen sand under og omkring måtten, hvilket også kan få måtten til at miste sit vacum med underlaget og glide lidt. Dette løses enten med en større måtte eller flere skift. I de tilfælde hvor dette ikke er en mulighed, vil vi gå ind og kigge på om en specialløsning evt. kan være en mulighed.

gulvmåtte_1
gulvmåtte henrik

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.