Aflastningsmåtter

Vores skånsomme ståmåtter aflaster
virksomhedens medarbejdere

Aflastningsmåtte

Vores ergonomiske ståmåtte skaber et ansvarligt arbejdsmiljø ved at aflaste medarbejderne. Det er den ultimative måtteløsning til trætte ben og ømme fødder for medarbejdere, der har stillestående arbejde. Hvis medarbejderne står op i længere perioder, vil denne ståmåtte aflaste ved at skabe øget komfort, arbejdsglæde og skåne kroppen mod overbelastning og ømhed.

Det er hårdt for ryg, knæ og fødder at stå op i længere tid på en hård overflade som fx beton. Her er ståmåtten ideel som hjælpemiddel til at aflaste kroppen.

Ståmåtten er både ideel til at absorbere stød og lyd, og skaber et godt indeklima. Ståmåtten er ideel ved maskiner, arbejdsstationer i produktioner og værksteder, bag kassen eller ved skranken.

Vores ståmåtte er fremstillet i førsteklasses nitrilgummi, der gør den slidstærk og let at rengøre og vedligeholde. Pris for en 84 x 135 cm. er kun 795 kr.

Du kan læse mere om produktionen og Econyl her.

måtte til entre produktbillede

Hvorfor bør jeg overveje en aflastningsmåtte som ståmåtte?

Stillesiddende arbejde kan medføre adskillige arbejdsskader og er hverken godt for fysikken eller det mentale helbred. Med en ergonomisk måtte skaber du et ansvarligt arbejdsmiljø ved at give medarbejderne mulighed for at stå op og aflaste ryggen.

Hvis du har meget stillestående arbejde er det også oplagt at placere en ståmåtte her, da måtten aflaster fødder, ben og ryg og absorberer både stød og lyd.

En ergonomisk måtte medfører øget komfort, arbejdsglæde og skåner kroppen mod overbelastning og ømhed.

 

Hvilken måtte bør jeg vælge?

Vores ergonomiske ståmåtter er ideelle til af aflaste medarbejderne med stillestående arbejde fx i produktionen.

Det kan også være, du har mere brug for en komfortmåtte, som er vores skridsikre gummimåtter til både uden- og indendørsbrug. Komfortmåtten har mange forskellige anvendelsesmuligheder lige fra brug i vådrumsområder til udendørs gummimåtte. 

Hvis du ønsker en mere smudsafvisende måtte, skal du vælge Micromix Plus, som er god til det grove skidt. Du kan også vælge vores logomåtte, som er med til at brande din virksomhed både over for kunderne men også internt.

aflastningsmåtte ståmåtte1

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.