Gulvmåtter beskytter dine gulve om sommeren

gulvmåtter om sommeren

Solens stråler bryder igennem, temperaturen stiger, og dagene er længere. Dette kan kun betyde én ting: Sommeren er godt på vej. Hvor dejligt det end er med varmere, lysere dage, kan det også være en udfordrende tid for gulvene i din virksomhed eller forretning. Om vinteren er mudder, salt og skidt de største problemer for gulvene, men sommeren medfører også sine udfordringer.

Her kan du læse, hvordan du beskytter dine gulve med gulvmåtter om sommeren.

Gulvmåtter om sommeren beskytter mod direkte sollys

Få gulvtyper kan modstå direkte  sollys. Solens skadelige UV-stråler slider på gulvene og kan forårsage misfarvning på fx træ og andre gulvtyper. Her vil det være en fordel at placere gulvmåtter, der kan give skygge til dine gulve. En modstandsdygtig gulvmåtte beskytter dine gulve mod solens stråler, så de holder endnu længere.

Tørt vejr bringer en jævn strøm af snavs og sand ind indendøre. Hvor vinterens skidt og snavs er mere fugtigt, er sommerens skidt tørt og efterlader mærker og ridser på dine gulve. Her er det oplagt at lægge gulvmåtter, så du skåner gulvene og forhindrer sand og andet tørt snavs i at ridse især trægulvene i din virksomhed eller forretning.

På billedet kan du se, hvor meget sand vi fjerner fra vores kunders måtter. Vores måtter kan indeholde sin egen vægt i skidt, før den bør skiftes.

gulvmåtter om sommeren

Vælg de rigtige gulvmåtter

Du kan både beskytte gulvene med en almindelig gulvmåtte om sommeren, der fås i alle størrelser, men du kan også vælge en logomåtte, der bidrager til førstehåndsindtrykket i virksomheden.

Uanset om du har behov for et klassisk design, der opfylder din virksomheds behov for funktion og æstetik, eller om du skal bruge skræddersyede gulvmåtter, der brander din virksomhed, kan vi hos Måtteskift hjælpe dig med rådgivning til det rette valg for dig.

Vi hjælper naturligvis med at skræddersy din måtteløsning, så du får de helt rette måtter – og den rette efterfølgende vedligeholdelse. Og hos Måtteskift skal du ikke bekymre dig om lange bindingsperioder. For der er ingen.

Kontakt os her eller brug vores prisberegner for at danne dig et overblik eller sammenligne med din nuværende måtteløsning.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.