Deleøkonomi for en ansvarlig fremtid

Hos Måtteskift er vi fortalere for deleøkonomi som en mulighed for at fremme en mere ansvarlig fremtid. Vi lader vores smudsmåtter med fibre i genanvendt plast indgå i en cirkulær cyklus, hvor de skifter lokation. På den måde bidrager vi positivt til en ansvarlig måtteservice ved længere levetid på produktet og derved mindre affald.

deleøkonomi

Smudsmåtten holder længere

Deleøkonomi udgør kernen i vores tilgang. Når I benytter vores service, inkluderer dette smudsmåtten som en naturlig del af jeres løsning. Måtten bevæger sig mellem steder og benyttes af forskellige virksomheder som led i vores fælles ansvarlige forbrug. Dette initiativ reducerer affald. Micromixmåtten kan holde længere end en standard bomuldsmåtte (205 vaske frem for 125 vaske).

Logomåtter som branding

Vi tilbyder foruden vores smudsmåtte også skræddersyede løsninger. I kan fx designe jeres egen logomåtte, der er tilpasset specifikt til jeres virksomhed. Disse måtter er designet til at repræsentere jeres brand og virksomhedens kerneværdier. Ved køb af en logomåtte og aftale om vaskecyklus sikrer vi regelmæssig skift sammen med smudsmåtterne.

Denne hybridmodel forener ansvarlighed med tilpasning til virksomheders særlige behov. Smudsmåtter rejser mellem steder, hvor de er mest nødvendige. Logomåtterne er en fast repræsentation af jeres virksomhed.

Deleøkonomi minimerer miljøpåvirkningen

Vores cirkulære model gør det muligt for os at minimere miljøpåvirkningen. Det er blandt andet, fordi fibrene i vores smudsmåtter er produceret af genanvendt plast – Econyl. Og så er det, fordi måtterne forbliver i brug så længe som muligt.

Det er vores målsætning at tilbyde løsninger, der ikke blot gavner vores kunder, men også bidrager til beskyttelse af planeten. Vores tilgang til smudsmåtter er en del af vores forpligtelse til at levere tjenester, der er i tråd med miljømæssig ansvarlighed. Vi har desuden et stort fokus på vores leverandører og driften af virksomheden som et element i ansvarlig virksomhedsdrift.

Ved at inkludere smudsmåtten i vores service og tilbyde skræddersyede logomåtter stræber vi efter at levere en samlet løsning, der imødekommer virksomheders behov og samtidig understøtter en mere ansvarlig fremtid.

Deleøkonomi som en nøglefaktor

Vi er overbeviste om, at deleøkonomi og skræddersyede løsninger kan gå hånd i hånd og være en nøglefaktor i udviklingen af en mere ansvarlig forretningspraksis. Med vores servicemodel sikrer vi ikke kun en renere og mere ansvarlig fremtid, men tilbyder også tilpassede løsninger til at fremhæve jeres virksomheds identitet.

Læs mere om virksomheden her eller kontakt os, hvis du vil have en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.