Hvad er måtteservice, hvordan foregår det, og er det investeringen værd?

I denne artikel kan du læse om følgende.

  • Hvad er måtteservice
  • Hvad er fordelene for virksomheden?
  • Hvordan foregår det?
  • Hvordan påvirker det miljøet?
  • Er det en god investering?

Hvad er måtteservice?

Det er en service, der omfatter rengøring, vedligeholdelse og udskiftning af måtter. Dette er en vigtig del af at opretholde et rent og hygiejnisk miljø i ethvert hjem eller kontor, da måtter hjælper med at fange snavs, skidt og vand, der træder ind i bygningen.

måtteservice

Hvem tilbyder udskiftning og vedligeholdelse af måtter?

Måtteservice tilbydes af professionelle rengøringsfirmaer eller individuelle måtteserviceteknikere, der besøger lokaliteterne regelmæssigt for at sørge for, at måtterne er rene og i god stand. Der er både lokale og landsdækkende udbydere, så find den måtteservice, der matcher din virksomheds behov bedst. Du bør også overveje, hvilke måtter du har brug for, før du træffer din endelige beslutning om din måtteserviceudbyder. Se evt. vores prisberegner her.

Hvad er fordelene ved måtteservice?


Der er mange fordele ved, at din virksomhed har en udbyder af vedligeholdelse af dine måtter. For det første hjælper det med at forlænge levetiden på måtterne, da de regelmæssigt bliver rengjort og vedligeholdt. På den måde opretholder vi en deleøkonomi og sparer samtidig penge på lang sigt, da det ikke er nødvendigt at udskifte måtterne så ofte. Derudover kan en måtteservice hjælpe med at forbedre indeklimaet i bygningen ved at holde snavs for døren.

Hvordan foregår det?


Der er flere måder, hvorpå måtter kan rengøres og vedligeholdes gennem en måtteservice. En almindelig metode er vådrensning, hvor måtten bliver rengjort med vand og sæbe eller andre rengøringsmidler. Derefter tørres måtten grundigt, så der ikke er overskydende fugt tilbage. En anden metode er tørrensning, hvor måtten rengøres med en tørrengøringsmaske, der suger snavs og skidt op fra måtten.
Udskiftning af måtter er også en del af en måtteservice. Dette kan være nødvendigt, hvis måtten er slidt, beskadiget eller ikke længere kan rengøres ordentligt. Måtteserviceteknikeren kan hjælpe med at vælge en ny måtte, der passer til din virksomheds behov.

Måtte service er godt for miljøet

Når din virksomhed vælger en måtteservice, kan du være med til at tage ansvar for miljøet. Hus Måtteskift er vores måtter produceret af blandt andet upcyclede fiskenet, der ellers kan være en stor belastning for havet og dets dyreliv. Fiskenettene genanvendes sammen med andet plast og omdannes til nye produkter, herunder måtter. Dette reducerer spild og belastningen på miljøet. Læs mere om Econyl og upcycling af plastik her.
Når du vælger en måtteservice, der tager hensyn til miljøet i blandt andet produktionen, viser I som virksomhed, at I driver ansvarlig virksomhedsdrift og bidrager til en mindre miljøskadelig fremtid.

måtteservice


Måtteservice er en god investering

En måtteaftale med en leverandør er foruden selve formålet at holde snavs for døren og passe på gulvene, også en god investering for virksomheder, da det kan bidrage til, at virksomheden eller forretningen fremstår professionelt over for kunder og medarbejdere med logomåtter. Desuden er rene måtter med til at skabe et positivt indtryk af virksomheden og viser, at virksomheden tager sig af sine omgivelser og investerer i vedligeholdelse.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.