Vi sluttede 2022 af med et interview om, hvordan vi brænder for ansvarlig virksomhedsdrift og deleøkonomi. Det har Erhvervshus Sjælland skrevet en fin artikel om, som du kan læse her:

Deleøkonomisk måtteservice efterlader minimalt CO2-aftryk

Her er et uddrag fra artiklen:

”Jeg havde mistet mit job som salgschef og grublede over, hvad jeg skulle lave, da en gammel drøm om at starte egen virksomhed begyndte at prikke til mig. Det er de færreste, der vågner op og tænker ’jeg vil lave et måttevaskeri’. Det gjorde jeg heller ikke. Men da både Millie og jeg havde mange års erfaring fra vaskeri- og servicebranchen, så vi en mulighed for at skabe smartere og mere bæredygtige løsninger,” fortæller Henrik Noell.

Vi fik i samarbejde med Erhvervshus Sjælland og deres GCO-forløb sat skarpt på, hvordan vi kan blive endnu bedre til at drive en ansvarlig virksomhed. Her fik vi også tilskud til konsulentydelser, og vi fik en enorm værdifuld indsigt i vores CO2-udledning og grønne position i markedet. Det var også lærerigt at se, hvordan andre virksomheder klarer sig, da vi alle står over for de samme udfordringer.

Læs mere om vores ansvarlige virksomhedsdrift her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.