Den optimale placering af måtter gør en forskel

undgå arbejdsskader

Arbejdsskader kan have alvorlige konsekvenser for både medarbejdere og virksomheden. En måde at afhjælpe eller reducere nogle af de arbejdsskader, en virksomhed kan have, er at placere måtter og placere dem optimalt. Det gælder både for produktionsvirksomheder, små forretningsdrivende og kontormiljøer.

Indgangsområder er det første, du bør se på

Din virksomheds indgangsparti er afgørende for placering af måtter, det gælder især produktionsmiljøer og små forretninger. Fodtrafik er ansvarlig for en stor del af det støv, skidt og snavs, men også slud og regn, der hver dag kommer inden for. Derfor er måtter i indgangspartiet det første, du bør planlægge, når du vil holde antallet af arbejdsskader nede og undgå skidt og snavs indenfor. Sørg for at vælge en måtte, der suger godt og ikke skrider.

Arbejdsområder med tung trafik

Måtter på toiletfaciliteter har en afgørende rolle i at opretholde hygiejnen og forhindre fald. De rette måtter på og omkring toiletområder kan afhjælpe våde sko, der skrider på gangen.

Gulve i receptionen og indgangsområdet påvirker kundernes opfattelse og kan påvirke deres samlede oplevelse. Gulve udgør omkring halvdelen af det, kunderne ser, når de træder ind i din virksomhed. Sørg derfor for, der ikke ligger skidt og snavs og våde plamager, der øger risikoen for, at dine besøgende glider.

Specialiserede arbejdsområder

Steder som restaurantkøkkener, produktionslinjer og receptionsskranker kræver særlig opmærksomhed. Medarbejdere i disse områder står ofte på deres fødder i timevis, hvilket kan føre til belastninger i lænd, ben og fødder. Her kan det være en god ide at vælge en måtte med god komfort, som reducerer og afhjælper belastningen fra stående arbejde.

Det samme gælder for arbejdsområder, hvor der er tungt maskineri. Sådanne områder kræver robuste aflstningsmåtter med stærke overflader, som ligger godt fast på gulvet.

Planlæg dit specifikke måttebehov

Det er vigtigt at forstå, at ingen virksomheder er ens. Derfor skal måtteplaceringen tilpasses din virksomheds specifikke behov. Vi hjælper dig med rådgivning i, hvor det er mest optimalt at +placere dine måtter for at reducere arbejdsskader og holde skidt og snavs for døren.

Måtter, der ligger optimalt, er en vigtig investering i både medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Ved at identificere de nødvendige områder og vælge de rigtige måtter kan du skabe et godt og produktivt arbejdsmiljø.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.