Hvor skal måtterne placeres i en virksomhed?

hvor skal gulvmåtter placeres

Det er vigtigt at vide,  hvor du skal placere måtter i din virksomhed. Når måtterne er placeret optimalt, får du nemlig mest mulig gavn at dine måtter.

Her er nogle tips til at hjælpe dig med placeringen af måtter i din virksomhed:

Områder med meget trafik

Indgangspartier

Fodtrafik står for op til 80% af støvet, der kommer ind i dine bygninger. Dette gør måtter i indgangspartiet til din virksomheds første kamp mod støv og snavs. Indgangsmåtter som OBEX Skraber Plus har grove overflader, der effektivt fjerner og fanger snavs og studs. Udover den funktionelle del skal du også overveje, hvor stort et område dine måtter dækker.

Område foran reception og lobby

Gulve gør mere end bare at understøtte din virksomhed i forhold til sikkerhed og snavs. Ligesom alle andre dele af dit interiør kan de påvirke kundens opfattelse og deres samlede oplevelse af din virksomhed. Gulve tager trods alt op omkring halvdelen af kundens synspunkt. Det er derfor oplagt at bruge gulvene til at brande din virksomhed. Du kan fx gøre brug af logomåtter med din virksomheds logo eller virksomhedens værdier. Logomåtter er et fantastisk redskab til at markedsføre dit brand og binde dine gulve sammen med resten af dit interiør.

Foruden de to ovenstående områder er der også ofte behov for specialgulvmåtter, særligt hvis du er en produktionsvirksomhed. Nogle områder kan kræve specialiserede gulvmåtter.

Områder, der kræver specialiserede gulvmåtter

Specielle arbejdsområder som køkkener og produktion

Disse områder involverer især medarbejdere, der står på deres fødder i timevis. Medarbejdere i disse områder (f.eks. restaurationskøkkener, produktionsvirksomheder, områder med reception) er tilbøjelige til at belaste lænd, ben og fødder. Her er det optimalt at placere ståmåtter – såkaldte aflastningsmåtter for at aflaste medarbejderen.

Industrielle arbejdsområder som kræver tungt maskineri

Områder med fodtrafik og tungt maskineri kræver særlige, robuste gulvmåtter. Disse gulvmåtter beskytter både dine medarbejdere og dine gulve.

Du kan selv identificere andre kritiske områder i din virksomhed, der kræver gulvmåtter. Hos Måtteskift hjælper vi ikke blot med selve serviceringen af måtter, men også med at rådgive hvor det er mest optimalt at placere dine måtter. 

Vi tager også gerne en uforpligtende snak om placering af dine måtter i dag. 

Ring til os på 72 19 21 23 eller send os en mail, så vender vi straks tilbage.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.