Måtter til entre

OBEX Skraber Plus er vores måtter til entréen.
Den griber og fastholder snavs og skidt effektivt.

OBEX Skraber Plus - Måtter til entré

OBEX Skraber er vores faste måtte til entré eller indgangsparti, der tager det grove snavs. Vores entrémåtte har en længere tekstil end normalt, som gør, at den griber og fastholder snavs og skidt langt mere effektivt end smudsmåtten.

Når du skal vælge en måtte til din virksomheds indgangsparti, er OBEX Plus Skraber den oplagte løsning. Med denne faste måtte til entré er du godt dækket i større indgangspartier mod det grove snavs. 

OBEX Skraber Plus laves med nylontwistet luv, der effektivt skraber skosålerne for snavs og vand. Entrémåtten har en længere tekstil end normalt, hvilket gør at den griber og fastholder snavs og skidt mere effektivt. 

Den er konstrueret, så vandet kan fordampe og dermed ikke ødelægger gulvet i entréen.

Denne løsning er også oplagt i mindre indgange med stor trafik, hvor den effektivt hindrer det grove skidt i at komme ind i bygningen. Entrémåtterne ligger ofte i recesser af enhver slags. Den er både tidløs og stilfuld og kan med fordel suppleres med en MicroMix Plus-gulvmåtte eller en lækker logomåtte til at profilere virksomheden.

Vi hjælper med at montere entrémåtten med flotte afslutninger i form af kantlister i forskellige udformninger alt efter behov.

OBEX Skraber Plus er et salgsprodukt og vedligehold, service og rens kan tilkøbes efter behov.

måtte til entre produktbillede

Hvilken måtte bør jeg vælge?

Vores entrémåtter er det oplagte valg i din virksomhed, hvis du har store indgangspartier, hvor snavset ofte ender på gulvene. Entrémåtterne har en længere tekstil end vores standard smudsmåtter. De griber og fastholder derfor mere snavs og gør, at vandet kan fordampe.

Hvis du samtidig vil profilere virksomheden, anbefaler vi, at du tilvælger en logomåtte og placerer den efter entremåtten.

Læs mere om vores logomåtter her, eller find oversigten over de forskellige måtter under vores produktsortiment her.

Hvordan foregår det, når jeg køber en måtte til entréen?

Vi vejleder jer i, hvor og hvor mange entrémåtter I skal bruge i virksomheden for effektivt at stoppe snavs.

En måtte der er fuld, absorberer ikke længere snavs og vand og kaldes for mættet. Dette ses fx ved megen sand i og omkring måtten. Dette løses enten med en større måtte til entré eller flere skift. I de tilfælde hvor dette ikke er en mulighed, vil vi gå ind og kigge på om en specialløsning evt. kan være en mulighed.

OBEX entremåtte

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.