Måtter kan være med til at reducere omkostninger og øge effektiviteten

Hygiejne og arbejdsmiljø

En god måtteservice kan være med til at skabe et sundt og hygiejnisk arbejdsmiljø. Når du effektivt får fjernet snavs og fugt ved indgangspartier, slæber du det ikke med ind på kontoret eller i forretningen. Det reducerer ikke kun risikoen for faldulykker ved våde gulve, men er også med til at vedligeholde et godt og sundt indeklima og arbejdsmiljø, som fremmer medarbejdernes sundhed og trivsel.

Læs også denne artikel om sundt indeklima.

Omkostningsbesparelser

Hvis du vælger at investere i at få leveret og skiftet måtter løbende, forlænger du samtidig dine gulves levetid. Måtter, der er placeret optimalt og bliver skiftet jævnligt, fungerer som en barriere mod slid og skader samt UV-stråler, der også slider på særligt trægulve. Det er med til at minimere behovet for hyppige reparationer eller udskiftninger af gulve i virksomheden eller forretningen.

Reduktion af rengøringsomkostninger

Måtter, der effektivt fanger snavs og fugt, reducerer behovet for hyppig rengøring og vedligeholdelse både i indgangspartierne og resten af virksomheden. Det er med til at spare tid og ressourcer, da rengøringspersonalet helt naturligt har et renere klima at arbejde i og derfor ikke har brug for samme tid til at gøre rent.

Forbedret brand

Et rent og velholdt arbejdsmiljø sender et positivt signal til både besøgende, kunder og medarbejdere. Det kan bidrage til at forbedre virksomhedens image ved at kunne fremvise et professionelt og indbydende arbejdsmiljø. Desuden kan logomåtterne bidrage til et godt image ved at præsentere virksomheden, visioner eller anden information ved indgangspartier.

Miljøvenlige alternativer:

Måtter kan desuden være gode for virksomheden, når det er ansvarlige leverandører, der er bag måtterne. Hos Måtteskift.com er vores MicroMix-måttefibre lavet af Econyl, som er genanvendt plast. Dette kan være et væsentligt skridt for virksomheder, der ønsker at implementere grønne praksisser som en del af deres sociale ansvar.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.